Ammunta on suosituinta reserviläisurheilua. Voit harrastaa soveltavia reserviläisammuntoja tai perinteisiä ratalajeja. Practical -tyyppiset soveltavat ammunnat ovat viimeksi kuluneina vuosina lisänneet suosiotaan hurjasti. Kerhollamme on aseita, ratoja ja kouluttajia, joiden avulla pääset harrastuksessa eteenpäin.

Kerhomme jäsenet voivat ylläpitää ampumataitojaan Janakkalassa kahdella sisäradalla (Repimön vintillä Tervakoskella ja Sammontorin alakerrassa Turengissa) sekä kahdella ulkoradalla (Pirttisuon ampumaradalla Tervakoskella ja Lastujärven radalla Turengissa).

Kerhollamme on useita aseita, joita voit käyttää mikäli sinulla ei ole omaa asettasi. Meiltä löytyy muun muassa ilmakivääreitä, ilmapistooleja, pienoiskivääreitä, ampumahiihtokivääri ja reserviläiskivääri.

Etelä-Hämeen reserviläispiirit järjestävät ampumakilpailuja niin ilma-aseille kuin ruutiaseille eri puolilla Etelä-Hämettä. Piirin kilpailut ovat merkitty kalenteriimme.

Lisäksi Reserviupseeriliitto ja Reserviläisurheiluliitto järjestävät lukuisia ampumakilpailuja vuoden aikana eri puolella Suomea. Kerhomme on saavuttanut useasti menestystä näissä kilpailuissa.

Kysy lisää ampumaupseerilta!