Hyvät Janakkalan Reserviupseerit,

Mukavaa loppusyksyä kaikille. Hyvin aktiivinen ja monipuolinen kesäkausi on takana. Kesän aikana järjestimme erittäin hyvin onnistuneen Etelä-Hämeen ja Uudenmaan reservipiirien maastokilpailun
Pirttisuon maastossa. Kerhomme sai kiitosta järjestelyistä ja erityisesti sisältörikkaasta tulospalvelusta.

Vuoden aikana olemme menestyksekkäästi osallistuneet ja menestyneet piirin kilpailuissa. Meillä on erinomainen mahdollisuus tuoda Paavon putki kerhomme haltuun. Kilpailu on tunnetusti tiukkaa ja kaikkiin koitoksiin tarvitaan nykyisin vähintään kaksi, mieluiten kolme, täyttä joukkuetta/laji eli kehotan kaikkia jäseniä olemaan aktiivisia ensi vuoden kilpailuissa, jotka alkavat heti tammikuun alussa pidettällä ilmaaseiden mestaruuskilpailuilla.

 • Kerhomme syyskokous pidetään Kiipulassa ruokala Rusthollissa tiistaina 05.11.2019 klo 18.00.
  Kokouskutsu on tämän jäsenkirjeen kääntöpuolella.
  Muistathan merkitä ajan kalenteriisi. Syyskokouksen yhteydessä pidetään myös kerhoilta.
 • Ensi vuoden toimintakalenteri on jo työn alla. Siihen kaivataan ilmoituksia ja mikäli satut tietämään hyviä yhdyshenkilöitä, niin sivuille sopii uusiakin mainostajia!
  Toimintakalenterin muodostumista koordinoi Arto Tiainen (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 050 523 0024).
 • Joulukuun ohjelmassa ovat perinteiset
  ◦ seppelten laskut sankarihaudoille Itsenäisyyspäivänä
  ◦ Jouluaaton kunniavartiot sankarihaudoilla (ilmoittautua voi järjestäjille)
  ▪ Tarinmaalla klo 15.00-18.30 / Risto Korpinen
  ▪ Tervakoskella klo 16.30-18.00 / Hannu Rantala
  ◦ Tarinmaalla sytytetään kynttilöitä sankarihaudoille jouluaattona klo 13
 • Muistakaa ilmoittaa kuntopisteet 15.1.2019 mennessä urheilu-upseeri Tapani Ryynäselle (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 040 733 0048).
 • Päivitämme jäsentemme yhteystietoja , jotta voisimme jatkossa siirtyä kohti sähköistä viestintää. Tämä jäsenkirje alkaa tulemaan sähköpostilla ensi keväästä lähtien niille, joiden toimiva sähköpostiosoite on tiedossamme. Joidenkin upseeriveljien kohdalta uupuu vielä sähköpostiosoite ja puhelinnumerotietokin saattaa olla vanhentunut. PYYDÄNKIN sinua lähettämään ajanmukaiset yhteystietosi minulle joko sähköpostilla tai tekstiviestillä (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 0440 580 555).

Aktiivista sekä antoisaa loppusyksyä ja talvea kaikille Janakkalan Reserviupseereille.

Matti Vainio
puheenjohtaja

Tiedotamme tilaisuuksista pitkin vuotta, joten varmistathan, että meillä on sinun nykyiset yhteystietosi