Hei,

Lähde mukaan järjestämään Paavon Putken Maastokilpailua 14.8. Olemme järjestämisvastuussa tänä vuonna eli emme voi olla kisaamassa, mutta tekemistä riittää kiinnostuneille.

Näillä näkymin vaikuttaa siltä, että pystyisimme järjestämään kisat Tervakosken ampumaradalla ja sen ympäristön maastossa. Tämä on samalla hyvä tilaisuus tutustua paikkaan ja aloittaa vaikkapa säännöllinen 22 cal ampumaharjoituksissa käyminen radalla. Rataa on kunnostettu viime vuodet eli paikka sen kun paranee.

Ydinhommat on jo vastuutettu konkareille ja hoidamme kisat perinteisesti yhteistyössä Janakkalan Reserviläisten kanssa. Kuitenkin paljon puuhaa liittyy kisaan eli kaikki kiinnostuneet ottakaa yhteyttä.

Seuraava suunnittelukokous on tiistaina 23.4. klo 18 Tervakosken "Vintillä" Paperintekijänkujalla (60.812384, 24.625650). Punainen monikerroksinen tiilirakennus.

Tämä kokous taas on erinomainen tilaisuus tutustua kerhotilaamme Tervakoskella sekä siellä sijaitsevaan 10m ilma-ase ampumarataan. Soittakaa jos paikka jää epäselväksi tai ammunta siellä muuten kiinnostaa.

Terveisin,

Tapani Ryynänen
040-7330048
Urheilu-upseeri
Janakkalan Reserviupseerikerho ry