Hyvät Janakkalan Reserviupseerit,

Tämä vuosi on lähtenyt hyvään vauhtiin. Ampujat aloittivat vuoden ilma-asekisoissa hienosti ja jos samaan malliin sujuvat muutkin piirin kilpailut, on meillä hyvä mahdollisuus taas tuoda Paavon putki kerhomme haltuun. Olemme olleet parina viime vuonna toisena Valkeakosken viedessä tykin. Kilpailu on tunnetusti tiukkaa ja kaikkiin koitoksiin tarvitaan nykyisin vähintään kaksi, mieluiten kolme, täyttä joukkuetta/laji ja ”putkimies” informoi totutusti lähestyvistä kisoista.

 • Kerhomme kevätkokous pidetään Turengin Asemalla torstaina 21.03.2019 klo 18.00. Kokouskutsu on tämän jäsenkirjeen kääntöpuolella.
  Kevätkokous on samalla kerhomme pienimuotoinen 70-vuotisjuhla ja tilaisuudessa palkitaan kerhomme aktiivisia jäseniä liiton ja piirin ansiomitaleilla.
  Kevätkokouksen yhteydessä on myös esitelmä, jossa insinöörimajuri Marko Saarela ELSO-keskuksesta puhuu aiheesta ”Nykyaikainen elektroninen sodankäynti”.
  Muistathan merkitä ajan kalenteriisi.

 • Kevään kerhoilta pidetään Turengin Osuuspankissa torstaina 28.03.2019 klo 18.00, jolloin prikaatikenraali Antti Numminen pitää esitelmän aiheesta ”Osasto Hartikainen”.

 • Järjestämme piirin Maastokilpailun loppukeväästä tai alkusyksystä, mutta tarkempi aika ja paikka ovat vielä hakusessa. Kilpailun johtajana toimii Tapani Ryynänen. Mukaan mahtuu hyvin niin kilpailemaan kuin järjestelytehtäviin.

 • Kerhon yhteisiä ammunta-iltoja pidetään Pirttisuon radalla touko-syyskuussa pääsääntöisesti kunkin kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 17 alkaen (katso toimintakalenteri). Näinä iltoina rataan ja ruutiaseammuntoihin pääsee tutustumaan kerhomme eri lajien harrastajien johdolla.
  Pirttisuolla tehdään uusia maavalleja ja Tervakosken Ampumaratayhtiön suunnitelmissa on rakentaa uusi 150 metrin rata.

 • Tervakosken Ampumaradan ratakorttien myynti tapahtuu Eräverkko Oy välityksellä. Käytäntö toimii jo kaikkien muiden korttien osalta, paitsi henkilökohtaisten B-osakkaiden. Ratakortin pääset hankkimaan ampumaradan kotisivujen kautta (http://tervakoskenampumarata.fi/wp/ratamaksut/).

Jäsenkirjeen liitteenä olet saanut perinteisen toimintakalenterimme. Tutustukaa kalenteriin – sieltä pitäisi löytyä mielenkiintoista tekemistä kaikille! Toimintakalenterista löytyvät vuoden tapahtumat ja yhteystiedot ym., jotka ovat painohetkellä olleet tiedossa. Suosikaa ilmoittajiamme! Myös uusia ilmoituksia ja ilmoittajia sopii sivuille!

Aktiivista sekä antoisaa kevättä ja kesää kaikille Janakkalan Reserviupseereille.

Matti Vainio
puheenjohtaja

Päivitämme jäsentemme yhteystietoja, jotta voisimme jatkossa siirtyä kohti sähköistä viestintää.
Muutamien kohdalta uupuu vielä sähköpostiosoite ja puhelinnumerotietokin saattaa olla vanhentunut.
PYYDÄNKIN sinua lähettämään mahdollisesti muuttuneesi yhteystietosi puheenjohtajalle
joko sähköpostilla tai tekstiviestillä (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 0440 580 555)