Hyvää alkanutta vuotta!

Toiminnantäyteinen vuosi 2018 on takana. Viime vuoden tärkeimpiä ponnistuksiamme olivat RESULin Panssarijotos ja piirimme Taitokilpailu, jotka järjestimme erinomaisella varmuudella ja taidolla. Valitettavasti emme kuitenkaan saaneet itsellemme Paavon Putkea piirin kokonaiskilpailusta, vaan jäimme muutaman pisteen erolla toiseksi Valkeakosken taakse.

Uusi vuosi ja uusi ponnistus, jotta voimme taas kerran näyttää valkeakoskelaisille, ken on piirissä vahvin. Paavon putken ratkeaminen on siirtynyt kilpailuiden osanottajamäärään, sillä kakkos- ja kolmosjoukkueiden tuoma lisäpiste on nyt ERITTÄIN tärkeä kokonaisuuden kannalta. Eli osallistumisella on nyt hyvin suuri painoarvo - ei niinkään jokaisen osallistujan tuloksella, kunhan vaan saadaan vähintään kuusi ja mielellään yhdeksän osallistujaa jokaiseen kilpailuun.

1) Kilpailuvuosi alkaa perinteisesti ILMA-ASEMESTARUUSKILPAILULLA, joka järjestetään Toijalassa 19.-20.1.2019. Lauantaina ammutaan ilmakiväärillä ja sunnuntaina ilmapistoolilla. Ampumaupseeri Pertti Halinen (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) ottaa vastaan ilmoittautumisia. Muistakaa ilmoittautua torstaihin 10.1. mennessä hänelle.

2) Riippuen lumitilanteesta Hattulan tulisi järjestää niin ampumahiihto(+viesti)kilpailut ja pistooliampumahiihtokilpailut, mutta näiden ajankohdasta ja toteutumisesta ei ole vielä tietoa. Näistä tullaan tiedottamaan, kunhan niistä tiedetään enemmän.

3) Paavon putken kokonaiskilpailun kannalta yksi tärkemmistä kilpaluista, jos ei tärkein, eli TAITOKILPAILU järjestetään Hattulassa lauantaina 4.5.2019. Varatkaa tämä päivä jo tässä vaiheessa, jotta saamme mahdollisimman runsaslukuisen joukon liikkeelle.

4) Perinneaseet ovat taas mukana kilpailukalenterissa. Perinnepistooleilla ammutaan Parolassa 7.5.2019 ja perinnekivääreillä 11.5.2019 Hätilässä.

5) Ruutiaseilla päästään kilpailemaan Valkeakoskella 8.-9.6.2019.

KUNTOPISTEET

Muistakaa ilmoittaa viime vuoden kuntopisteenne Tapani Ryynäselle (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) 31.1.2019 mennessä.

Maanpuolustusterveisin,

Matti