Hyvät Janakkalan Reserviupseerit,

Mukavaa syksyä kaikille. Vuosi on kulunut vauhdikkaasti perinteiseen malliin. Tänä vuonna kerhomme järjesti piirin kilpailuista toukokuussa Taitokilpailun Kiipulan maastossa. Lisäksi kerhomme oli hyvin aktiivisesti mukana (16 jäsentämme) järjestämässä RESULin Panssarijotosta. Suuri kiitos kaikille järjestelyihin osallistuneille.

Hyvästä kilpailusta ja yrityksestä huolimatta Paavon putki ei matkannut tänäkään vuonna kerhollemme, vaan se jäi taas harmittavasti Valkeakoskelle. Vuodesta toiseen kokonaiskilpailu ratkeaa muutaman pisteen erolla, joten on erityisen tärkeää saada vähintään kaksi (mieluiten kolme) joukkuetta jokaiseen urheilu- ja ampumakilpailuun sekä toistakymmentä osallistujaa Taitokilpailuun. Ensi vuoden taistelu alkaa heti alkuvuodesta ilma-aseilla.

  • Kerhomme syyskokous pidetään Kiipulan ruokala Rusthollissa torstaina 29.11.2018 klo 18.00 (HUOM! Päivämäärä on vaihtunut).
  • Kokouskutsu on tämän jäsenkirjeen kääntöpuolella. Muistathan merkitä ajan kalenteriisi. Syyskokouksen yhteydessä pidetään myös kerhoilta.
  • Ensi vuoden toimintakalenteri on jo työn alla. Siihen kaivataan ilmoituksia ja mikäli satut tietämään hyviä yhdyshenkilöitä, niin sivuille sopii uusiakin mainostajia! Toimintakalenterin muodostumista koordinoi Arto Tiainen (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 050 523 0024).

Joulukuun ohjelmassa ovat perinteiset

  • seppelten laskut sankarihaudoille Itsenäisyyspäivänä
  • Jouluaaton kunniavartiot sankarihaudoilla (ilmoittautua voi järjestäjille)
    Tarinmaalla klo 15.00-18.30 / Risto Korpinen
    Tervakoskella klo 16.30-18.00 / Hannu Rantala
  • Tarinmaalla sytytetään kynttilöitä sankarihaudoille jouluaattona klo 13

Muistakaa ilmoittaa kuntopisteet 10.1.2019 mennessä urheilu-upseeri Tapani Ryynäselle (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 040 733 0048).

Päivitämme jäsentemme yhteystietoja, jotta voisimme jatkossa siirtyä kohti sähköistä viestintää. Tämä jäsenkirje alkaa tulemaan sähköpostilla ensi keväästä lähtien niille, joiden toimiva sähköpostiosoite on tiedossamme. Joidenkin upseeriveljien kohdalta uupuu vielä sähköpostiosoite ja puhelinnumerotietokin saattaa olla vanhentunut. PYYDÄNKIN sinua lähettämään ajanmukaiset yhteystietosi minulle joko sähköpostilla tai tekstiviestillä (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 0440 580 555).

Aktiivista sekä antoisaa loppusyksyä ja talvea kaikille Janakkalan Reserviupseereille.

Matti Vainio
puheenjohtaja

Tiedotamme tilaisuuksista pitkin vuotta, joten varmistathan, että meillä on sinun nykyiset yhteystietosi.