Hyvät Janakkalan Reserviupseerit,

Itsenäisyytemme juhlavuosi on takana ja tämä vuosi on lähtenyt hyvään vauhtiin. Ampujat aloittivat vuoden ilma-asekisoissa hienosti ja jos samaan malliin sujuvat muutkin piirin kilpailut, on meillä hyvä mahdollisuus taas tuoda Paavon putki kerhomme haltuun. Kilpailu on tunnetusti kovaa ja kaikkiin koitoksiin tarvitaan nykyisin vähintään kaksi, mieluiten kolme, täyttä joukkuetta/laji ja ”putkimies” informoi totutusti lähestyvistä kisoista.

 • Päivitämme jäsentemme yhteystietoja, jotta voisimme jatkossa siirtyä kohti sähköistä viestintää. Monen kohdalta uupuu vielä sähköpostiosoite ja puhelinnumerotietokin saattaa olla vanhentunut. PYYDÄNKIN sinua lähettämään ajanmukaiset yhteystietosi puheenjohtajalle joko sähköpostilla tai tekstiviestillä (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 0440 580 555)
 • Tervakosken Ampumaradan ratakorttien myyntikäytäntö on muuttunut, sillä Eräverkko Oy hoitaa jatkossa ratakorttien välityksen. Käytäntö toimii jo kaikkien muiden korttien osalta, paitsi henkilökohtaisten B-osakkaiden. Näidenkin osalta pitäisi käytäntö saada myös toimimaan lähiaikoina. Ampumaradalle on perustettu omat kotisivut http://www.tervakoskenampumarata.fi ja sieltä löytyy suora linkki Eräverkko Oy:n sivulle (RADAT=>RATAMAKSUT).
 • Kerhomme kevätkokous pidetään Janakkalan Osuuspankin Tervakosken konttorin tiloissa torstaina 22.03.2018 klo 18.00. Kokouskutsu on lähetetty jäsenkirjeen mukana. Muistathan merkitä ajan kalenteriisi. Kevätkokouksen yhteydessä pidetään myös kerhoilta.
 • Suunnittelemme perheretkeä Niinisaloon Porin Prikaatiin huhti-toukokuussa. Olemme saaneet jo alustavan luvan vierailulle, mutta ajankohta on vielä hieman auki.
 • Järjestämme piirin Taitokilpailun 5.5.2018 Kiipulan maastossa. Kilpailun johtajana toimii Hannu Rantala ja Antti Numminen suunnittelee kilpailutehtävät vanhaan erinomaiseen tyyliin. Mukaan mahtuu hyvin niin kilpailemaan kuin järjestelytehtäviin.
 • Vuoden toinen iso ponnistuksemme on RESULin Panssarijotos, joka järjestetään Hattulan ja Hämeenlinnan maastossa 14.-16.9.2018 yhdessä piirien monen muun kerhon kanssa.
  Lisätietoja Arto Tiaiselta, Hannu Rantalalta ja Matti Vainiolta sekä https://panssarijotos.ehrup.net
 • Kerhon yhteisiä ammunta-iltoja järjestetään Pirttisuon radalla touko-syyskuussa pääsääntöisesti kunkin kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 17 alkaen (katso toimintakalenteri). Näinä iltoina rataan ja ruutiaseammuntoihin pääsee tutustumaan kerhomme eri lajien harrastajien johdolla.
 • Jäsenkirjeen mukana on perinteinen toimintakalenterimme. Tutustukaa kalenteriin – sieltä pitäisi löytyä mielenkiintoista tekemistä kaikille! Toimintakalenterista löytyvät vuoden tapahtumat ja yhteystiedot ym., jotka ovat painohetkellä olleet tiedossa. Suosikaa ilmoittajiamme! Myös uusia ilmoituksia ja ilmoittajia sopii sivuille!
 • Kerhon toimintaviikonloppua vietetään tänä kesänä Padasjoen harjoitusalueella 20.-22.7.2018. Monenlaista ohjelmaa on luvassa toiveiden mukaisesti – ammuntaa, patikointia, suunnistusta… Puitteet ovat hyvät monenlaiseen toimintaan! Parakkimajoitus, sauna ym. löytyy! Ilmoittautumisia Petrukselle (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 0400 946 907) toivotaan mahdollisimman ajoissa, jotta ohjelmaa saadaan rakennettua sopivaksi. 

Aktiivista sekä antoisaa lopputalvea, kevättä ja kesää kaikille Janakkalan Reserviupseereille.

Matti Vainio
puheenjohtaja

Tiedotamme tilaisuuksista pitkin vuotta, joten varmistathan, että meillä on sinun nykyiset yhteystietosi.