Tervehdys arvon upseerit,

Suomen 100-vuotisen itsenäisyyden juhlavuonna tehtiin Janakkalan Upseerikerhon syyskokouksessakin huomionarvoisia päätöksiä:

  • Janakkalan Reserviupseerikerho piti syyskokouksensa torstaina 23.11.2017
  • Syyskokouksen puheenjohtajana toimi Antti Numminen ja sihteerinä Samuel Jussila.
  • Kerhon toiminnassa vuosikymmeniä erityisen aktiivisesti toiminut ja kerhon 50 v. ja 60 v. historiikitkin kirjoittanut Ossi Niemi kutsuttiin kokouksen päätöksellä - raikuvin aplodein - Janakkalan Reserviupseerikerhon kunniajäseneksi.
  • Puheenjohtajistoon saatiin pitkästä aikaa uudistusta, puheenjohtajaksi valittiin Matti Vainio. Varapuheenjohtajana jatkaa Risto Korpinen. Hallituksen muiksi jäseniksi valittiin Samuel Jussila, Petrus Murola, Pertti Halinen, Juha Rantala, Tapani Ryynänen ja Arto Tiainen.

Normaalien vuosikokousrutiinien lisäksi keskusteltiin mm. Etelä-Hämeen Reserviupseeri- ja Reserviläispiirien järjestettäväksi annetun valtakunnallisen Reserviläisurheiluliiton syysjotoksen (14.-16.09.2018) järjestelyistä. Tapahtumaa vahvasti tukevan Panssariprikaatin harjoitusalueilla toteutettavan Panssarijotoksen järjestelyjen päävastuu on annettu Hämeenlinnan ja Janakkalan Reserviupseeri- ja Reserviläisjärjestöille. Myös MPK ja kaikki piirin yhdistykset toki ovat vankkana tukena ja apuna tuon varsin mittavan tapahtuman toteuttamisessa. Eli kerhon jäsenten panosta tapahtuman läpiviemiseksi tullaan ensi vuoden kuluessa varmasti tarvitsemaan. Myös alueen muiden jotostoiminnasta kiinnostuneiden yhdistysten ja yritysten apu ja tuki on tervetullutta.

Myös piirin Taitokilpailun 2018 järjestäminen on Janakkalan vastuulla.

Loppuvuoden tapahtumia:

06.12.2017 Itsenäisyyspäivä 

13.12.2017 E-H Reserviupseeripiirin syyskokous Kerhoravintola Seiskassa (Jouluruokailu, kaikki jäsenet tervetulleita, ilmoittautuminen Matti Vainiolle)

13.12.2017 Reserviläisten Joulutulet Seurakuntatalon viereisessä metsässä Turengissa klo 18

24.12.2017 Kynttilöiden sytytys sankarihaudoille (Tarinmaa) klo 13:00

24.12.2017 Kunniavartiot sankarihaudoilla Tarinmaa 15-18:30 ja Tervakoski 16:30-18 (Ilmoittautua voi Risto Korpiselle (Tarinmaa) ja Hannu Rantalalle (Tervakoski)

Juhlallista Itsenäisyyspäivää!

t. Arto Tiainen, puheenjohtaja (melkein) evp