Hei Janakalan Res.ups.kerhon väki!

Keskiviikkona 2.8.2017 kilpailtiin perinteisesti Hämeenlinnan Suvipielisessä pistooliampumajuoksussa vaihtelevissa olosuhteissa. Kerhomme hartaana toiveena oli etukäteen, että RiRu tai ToRu voittaisi joukkuekilpailun. Toive ei toteutunut, vaanRiRu kiilasi VaRun ja JaRun väliin aiheuttaen täten yhden (1) Paavon putken pisteen "menetyksen"!

JaRun menestys oli henkilökohtaisissa kilpailusarjoissa hyvä Jari Järvisen ja Jukka Niinimäen voittaessa sarjansa. Vaikka rata-ammunnassa olemme selvästi E-HRUP:n paras kerho, kompastuimme kuitenkin jälleen "maastoammuntaan"!

Kokonaistilanne on siis edelleen tuskaisen kireä ja entistä huimasti vaikeampi, kun vain SRA-ammunta ja ampumajuoksu (pienoiskiväärillä) ovat vielä jäljellä. Yhden pisteen tappioasema lisääntyi kolmen (3) pisteen tappioasemaksi.

Huom. Viimeisen maastolajin (ampumajuoksu / pienoiskivääri) pisteet tulevat mukaan Paavon putkeen 2017!

Ammunnoistahan lasketaan neljän parhaan kilpailun tulokset Paavon putkeen.

SRA-ammunta la 2. syyskuuta on lähes lopullisen ratkaisevassa asemassa ajatellen Paavon putken voittoa. Jarun voitto ensimmäistä kertaa VaRusta SRA-ammunnassa olisi mahtava suoritus ja antaisi vielä pienen mahdollisuuden JaRulle voittaa Paavon putki 2017.

Voiton mahdollisuuden avaimina ovat edelleenkin samat ratkaisevat seikat:

* lisäpisteitä on saatava maksimi kaksi (2)! kummastakin jäljellä olevasta kilpailusta!
* saatava KAIKKI parhaat kerhomme kilpailijat mukaan SRA-ammuntaan la 2.9.2017 sekä ampumajuoksuun to 7.9.2017!
* SRA-ampujien osallistuminen viimeiseen ampumajuoksuun!

Vielä jäljellä olevat Paavon putken 2017 kilpailut:

* la 02 syyskuuta SRA mestaruuskilpailu Hätilässä
* to 07 syyskuuta ampumajuoksu (pk) Hattulassa (Parolannummi)

Merkitkää hetimmiten kilpailujen ajankohdat kalenteriin ja runsaslukuiset ilmoittautumiset putkiosaston päällikölle Tapsa Ryynäselle!

Paavon putkiterveisin!

Ossi