Moi!

Osakilpailut jatkuivat MAASTOKILPAILUN merkeissä ti 30.5.2017 Urjalassa.

Mastokilpailussa (ks. tulokset piirien sivuilla) oli kerhomme kilpailijoilla myös erinomaisia suorituksia (Pekka Kerkola ja Jukka Niinimäki voittivat sarjansa). Joukkuekilpailussa oli epäonnea, kun emme saaneet kahta joukkueellista maaliin ja kärjessä komeili kaksi VaRun joukkuetta.

Tämän vuoden Paavon putken voitosta kamppailevat enää Valkeakoski ja Janakkala. Riihimäki ja Toijala ovat menettäneet jo mahdollisuutensa!

Voiton avaimena ovat jälleen lisäpisteet, mitkä ratkaisevat voittajan. Ensi viikonvaihteen ruutiaseiden viisi (5) kilpailua saattavat lähes ratkaista voittajan jo ennen neljää viimeistä kilpailua (ampumasuunnistus, kaksi ampumajuoksua ja SRA-ammunta). On erittäin tärkeätä, että kaikki ilmoitetut ovat mukana ensi viikonvaihteen ampumakilpailuissa Valkeakoskella!

Huom. Koska talven kilpailut jäivät sattuneesta syystä väliin, tulee Paavon putkeen maastokilpailujen KAIKKI KESÄKAUDEN KILPAILUT mukaan! Eli, tarvitaan jokaiseen kilpailuun joukkue, mieluummin kolme (3) lisäpisteiden takia.

Tulevat Paavon putken kilpailut:

* la-su 10-11 kesäkuuta ruutiasekilpailut Valkeakoskella
* ti 27 kesäkuuta ampumasuunnistus Akaa / Toijalassa
* to 03 elokuuta pistooliampumajuoksu Hämeenlinnassa
* la 02 syyskuuta SRA mestaruuskilpailu Hätilässä
* to 07 syyskuuta ampumajuoksu (pk) Hattulassa

Merkitkää heti kilpailujen ajankohdat kalenteriin!

Putkiterveisin!

Ossi